Beste,

Wanneer worden ze nu eens concreet over die cantine? Nu.

Een nieuw werkjaar. De vakantie zit er op. Dedju.

Het wordt een hele klus ... en een dure klus. Te duur voor "den bruine" van ARC. Vandaar dit formulier aan iedereen met een hart voor Antwerp Rugby Club. Hierin wordt in detail uitgelegd wat er allemaal op ons bord ligt en vragen we U ons te helpen. Het streefdoel is eigenlijk de cantine gratis te bouwen met Uw hulp. Ook als erevoorzitter van de dubellinkshandigen federatie kan U helpen. De man van Germaine waarmee u gaat "joggen" heeft misschien een groothandel (en geld genoeg).

We vragen u vriendelijk om naam, telnr en email op te geven en de lijst te overlopen. Waarmee kan u ons helpen? Of kent U iemand die dat kan. U krijgt volgende week nog een mail van ons met het vervolg. Heeft U na onze tweede mail nog steeds geen vinkje gezet dan laten we U verder met rust.

De enthousiasten die zich willen inzetten worden nog deze maand uitgenodigd in onze barakken om te bespreken hoe we dit concreet met elkaar gaan aanpakken. Er worden werkgroepen per discipline gemaakt. Enkel de zaken waarvoor U zich heeft ge├źngageerd worden daar besproken. U zal zien dat wij U veel vragen. Daar staan, voor de ge├»nteresseerden, sponsoringsformules voor in ruil.

We danken U alvast voor de hulp. We hebben ze nodig!

Het CARC-team

(Zie je hieronder een wit vlak door uitgebreide beveiliging instellingen dan kan je de lijst ook bereiken via deze link)