Senioren II

Buiten de eerste ploeg zal Antwerp dit seizoen tevens uitkomen met een 2de ploeg in de reserve competitie. Deze ploeg zal de beginnende spelers, junioren, veteranen en andere spelers de gelegenheid geven om met regelmaat wedstrijden te spelen. Deze competitie  verloopt in een gemoedelijke maar toch competiteve sfeer. De 2de ploeg is een ideale combinatie tussen ervaren rotten en opkomende (jeugd)spelers.

Heb je interesse om rugby te leren, ben je een ervaren speler en wil je in een jonge en toffe ploeg spelen ? Neem dan snel contact op voor meer informatie!
info@antwerprc.be

Of kom langs op één van de trainingsdagen. De senioren trainen elke woensdag en vrijdag van 20u00 tot 22u00.

Voor de uitslagen en het klassement van ANTWERP RC SEN 2 kan je op site van de Belgische Rugby Bond terecht.

Het nieuwe seizoen 2018-2019 voor de Senioren gaat 1 augustus van start.

Volgende wedstrijden

Woensdag van 20u00 tot 22u00