De Under 6 en Underr 8 spelers zijn jongens én meisjes, die deel hun eerste stappen zetten in de ‘rugbyschool’.

Het is een speelse introductie in deze sport, waarin de jongste spelertjes worden voorbereid op de volgende jeugdcategorieën. De basis van het rugby situeert zich rond balbeheersing en -behendigheid; leren lopen; leren passeren en tackelen; aanval en verdediging; spelinzicht en doorzettingsvermogen. Verder leren ze discipline te hebben tegenover zichzelf, de tegenstrever, de scheidsrechter en anderen.

De Under 6 - Under 8 zijn  één toffe grote bende! Maar om onze club van onderaan te ‘voeden’, zijn wij constant op zoek naar jonge Under 6 spelers die gewoon een toffe sport willen spelen.

Heb je zin om eens kennis te maken met rugby neem dan snel contact op:

jeugd@antwerprc.be of info@antwerprc.be

Of kom eens langs op een van de trainingsdagen. De Under 6 - Under 6 trainen op woensdag om 18u15 tot 19u30.

Volgende wedstrijden

jeugdschool coordinator - scholen - trainer U12