Zaterdag 25 mei 2019 wordt een topdag voor onze jeugd. De Vlaamse finales voor de rugbyschool worden op de terreinen aan de Wilrijkse Pleinen gespeeld. We verwachten op deze finaledag een 1000-tal jongens en meisjes tussen de 5 en de 12 jaar die hun rugby skills komen laten zien.

Om dit tornooi in goede banen te leiden hebben we jullie hulp nodig!

Hieronder kan je 2 lijsten vinden met de "shiften" die moeten bemand of be-vrouwd worden tijdens het tornooi. Geef gerust je naam in, we rekenen op jullie hulp!

Deze sportieve dag sluiten we af met de club BBQ waar ook de uitreiking van de speler en de roekie van het jaar zal plaatsvinden. Vrijwilligers die minstens een halve dag komen meewerken kunnen gratis hun beentjes onder tafel steken en genieten van een overheerlijke BBQ.

Zo een evenement zoals de Vlaamse finales start je niet onvoorbereid. Daarom starten we reeds op vrijdag 24 mei met de opbouw van de terreinen en ons food/drank/festival corner. Einddoel is om alle bezoekers van het tornooi en aansluitend de club BBQ een festival gevoel te geven.

Zondag 26 mei starten we dan om alles terug op te ruimen. Tenten, tafels, stoelen, electrische installaties, wateraansluitingen, verlichting, ... Alles moet terug worden gedemonteerd en ingepakt worden.

Kan je ons een (al is het maar een uurtje) komen helpen met de opbouw en/of de opruim, laat je naam hieronder achter!