Stoofvlees(2).png

Het seizoen loopt stilletjes aan naar zijn rustpauze toe, de winterstop, die zich aankondigt door de start van de kerstvakantie.Velen van onze jeugdspelers hebben al hun examens achter de rug, trainingen gaan even op stal of een lager pitje.

Tijd voor een echte Antwerp Rugby Club "Club avond". Een avond waar we met plezier het bordje "enkel voor leden" aan de inkom zetten. Alle spelers en ouders zijn meer dan welkom om op vrijdag 20 december af te zakken naar het Clubhouse voor een gezellige avond met spelers, ouders, medewerkers en iedereen die onze club een warm hart toedraagt.

Naast de gezelligheid en warmte voorzien we ook Stoofvlees met frietjes voor een zeer democratische prijs van 5 euro. Ook onze vegetarische medemens komt aan zijn trekken met een vegi burger met frietjes. Je kan van deze lekkernij genieten vanaf 18u30 tot na de senioren/ladies training.

Schrijf je hieronder in en laat ons weten met hoeveel personen je aan tafel wenst te schuiven in een ontspannen sfeer.

Tot dan!

UPDATE: We zijn aan de maximum aantal inschrijvingen. Natuurlijk ben je nog meer dan welkom om iets te komen drinken maar spijtig genoeg kunnen we geen maaltijd meer voor je voorzien.