Overlijden Alix Lambert

Met spijt in het hart hebben we droevig nieuws te melden.

Alix kon je steeds terugvinden aan de zijlijn om te supporteren voor haar 2 rugby spelende kinderen. Met haar echtgenoot Joakim in het dagelijks bestuur en trainer van de U14 ploeg was er een zeer sterke band met onze club.

Alix droeg de club een warm hart toe en stak op regelmatige basis de handen mee uit de mouwen. Als drijvende kracht van de Antwerp Rugby shop, als mede team manager van de U16 ploeg, als vrijwilliger die altijd klaar stond om mee te helpen, … heeft Alix een blijvende indruk achtergelaten bij veel medewerkers, spelers en ouders op de club.

Wij wensen dan ook onze oprechte deelneming te betuigen aan haar familie en alle sterkte toe te wensen in deze moeilijke tijden!

De familie neemt, door de geldende corona maatregelen, afscheid in beperkte kring.

Rouwberichten worden verzameld door de club op info@antwerprc.be, per post op Vogelzanglaan 6 - 2020 Antwerpen of mogen afgegeven worden in het clubhouse tijdens de openingsuren.

Antwerp Rugby Club family.

Geplaatst 13 dagen geleden door Bart De Meyer

Tags: Algemeen

Schrijf je in op onze nieuwbrief
* Duid verplichte velden aan