Op deze pagina kan je de verschillende formulieren vinden die je nodig hebt als je je wil aansluiten bij de club of indien je de verzekering wil aanspreken.

Indien je je als nieuw lid wil aansluiten op de club dan moet je het inschrijvingspapier van Antwerp Rugby Club ingevuld meebrengen naar de club als je voor de eerste keer komt mee trainen. Indien je minderjarig bent moeten deze papieren door één van je ouders ondertekend zijn.

Als je na een maand gratis verzekering je helemaal wil aansluiten dan heb je ook een dokter attest nodig dat je moet laten invullen. Dit attest moet je dan terug op de club afgeven aan de (jeugd)secretaris .

Heb je een sport ongeval hebben gehad en wil je dit aangeven aan de verzekering druk dan dit formulier af, vul je eigen gegevens in, laat het formulier invullen door de dokter en geef dit af op de club aan de (jeugd) secretaris.

Wens je te weten wat er allemaal is opgenomen in de verzekeringspolis die Rugby Vlaanderen heeft afgesloten met Arena (vanaf 1/1/2017) dan kan je de polis hier terugvinden.