Op deze pagina kan je de verschillende formulieren vinden die je nodig hebt als je je wil aansluiten bij de club of indien je de verzekering wil aanspreken.

Indien je je als nieuw lid wil aansluiten op de club dan moet je het inschrijvingspapier van Antwerp Rugby Club samen met de gedragscode ingevuld meebrengen naar de club als je voor de eerste keer komt mee trainen. Indien je minderjarig bent moeten deze papieren door één van je ouders ondertekend zijn.

Als je na een maand gratis verzekering je helemaal wil aansluiten dan heb je ook specifiek dit medisch attest nodig dat je moet laten invullen door je huisarts of sportarts. Dit attest moet je dan terug op de club afgeven aan je teammanager of (jeugd) secretaris. Alle spelers tot en met U12 moeten maar 1 keer een attest binnenbrengen. Zodra je overgaat naar U14 dan moet je weer dit ARC doktersattest laten invullen. Daarna moet je dit om de 2 jaar herhalen. Mannen vanaf 35 jaar en vrouwen vanaf 45 jaar dienen jaarlijks het attest binnen te brengen. Leden die enkel touch rugby spelen kunnen aansluiten zonder een attest.

Heb je een sport ongeval hebben gehad en wil je dit aangeven aan de verzekering druk dan dit formulier af, vul je eigen gegevens in, laat het formulier invullen door de dokter en geef dit af op de club aan de (jeugd) secretaris.

Wens je te weten wat er allemaal is opgenomen in de verzekeringspolis die Rugby Vlaanderen heeft afgesloten met Arena (vanaf 1/1/2017) dan kan je de polis hier terugvinden.