Beste,

Het zal U zeker niet onbekend zijn, dat sport een zeer interessante doelgroep is om uw bedrijf of producten te promoten. Sponsoring kan zowel de naambekendheid als het image van uw bedrijf, product of merk promoten.

Sport is een communicatiemiddel dat een massa in beweging en in vervoering brengt. Dergelijke inspirerende en stimulerende waarden kunnen als marketingmiddel nauw aansluiten bij uw eigen product of merk.

Sport is een wereld van jonge mensen en dynamiek. Het loont dan ook zeker de moeite om in deze mensen te investeren. Verjonging en dynamiseren zijn immers goede redenen om imagogericht in een sportsponsorship te stappen.

Onze nieuwe locatie, de velden op de “Wilrijkse Pleinen” aan de Vogelzanglaan in Wilrijk, biedt alle nodige mogelijkheden om uw bedrijf, product of merk op een opvallende manier tentoon te stellen.

Wij hopen dan ook dat U met ons in zee wil gaan, en zijn er zeker van dat zowel U als wij er op korten en/of lage termijn wel bij zullen varen.

Op de volgende bladzijde kan U een keuze maken op welke manier U uw sponsoring wil aanbrengen. Al deze manieren kunnen worden toegelicht door onze Public Relations- verantwoordelijken. Indien U nog vragen, suggesties of bedenkingen heeft, kan U ons contacteren op een van de onderstaande gegevens

Met vriendelijke groeten

Philippe Urbain

philippe_urbain@telenet.be

Sponsormogelijkheden:

VIP sponsorship

Dit pakket wordt aan jou persoonlijke behoefte aangepast.

Master sponsorship:

• 2 reclameborden langs het terrein

• Naamvermelding in de kantine

• Uitnodiging op de dag van sponsors op onze club

• Uitnodiging op één thuiswedstrijden van de Belgische nationale ploeg, gevolgd door een etentje voor 2 personen.

• Uitnodiging op een clubevenement

Junior sponsorship

• 1 reclamebord langs het terrein

• Naamvermelding in de kantine

• Uitnodiging op de dag van sponsors op onze club

• Uitnodiging op één thuiswedstrijden van de Belgische nationale ploeg, gevolgd door een etentje voor 1 persoon.

• Uitnodiging op een clubevenement

• Abonnement op Rugby (officieel publicatie van de Vlaamse Rugby Bond)

Shirtsponsoring: (sponsoring voor 2 jaar, daar onze shirts 2 jaar meegaan)

• Senioren:    Shirt reclame (achteraan of vooraan)