Op deze pagina kan je de verschillende formulieren vinden die je nodig hebt als je je wil aansluiten bij de club of indien je de verzekering wil aanspreken.

Was je in het verleden reeds lid van onze club? Super, dan zal je merken dat twizzit je heel wat schrijfwerk gaat besparen en je toe laat alles makkelijker op te volgen.

Inloggen op twizzit

1)      Surf naar https://app.twizzit.com of download de twizzit app (beschikbaar op Android en Apple)  

2)      Log-in met username en password als je deze kent

3)      Als je nog geen login-gegevens hebt (of deze niet meer weet) klik op ‘forgot username or password’. Bij club kies je Antwerp RC. Vul minstens je naam, voornaam en geboortedatum in. Er zal dan een e-mail verzonden worden naar het adres dat in onze database aan u(w kind) gekoppeld staat (check zeker ook de spam folder)! Met de gegevens die daar in staan kan je inloggen. Krijg je geen e-mail of weet je niet zeker op welk adres te kijken? Contacteer je teammanager, hij/zij zal je verder helpen.

4)      Linksbovenaan zie je na inloggen je naam staan, naast het logo van Antwerp RC.

Persoonlijke gegevens

Het is erg belangrijk dat wij beschikken over uw juiste gegevens (verzekering, contact in geval van noord, algemene communicatie,...). Check deze dus best even via Mijn Twizzit – Persoonlijke Gegevens en pas – indien nodig – uw contactgegevens aan.

Inschrijving

Klik onder mijn twizzit op inschrijvingen. Vul het inschrijfformulier in voor het seizoen (vergeet indien nodig zeker het medisch attest niet).  Op het volgende scherm kan u de juiste categorie kiezen en meteen zien hoeveel het lidgeld bedraagt. Indien u recht heeft op korting, duidt het kortinsgtarief aan en kruis eronder aan voor welke reden.  Betaal het lidgeld op de vermeldde rekening.  

VOOR NIEUWE LEDEN

Vul het formulier in op http://inschrijven.antwerprugbyclub.be

Als je na een maand gratis verzekering je helemaal wil aansluiten dan heb je ook specifiek dit medisch attest nodig dat je moet laten invullen door je huisarts of sportarts. Dit attest moet je dan terug op de club afgeven aan je teammanager of (jeugd) secretaris. Alle spelers tot en met U12 moeten maar 1 keer een attest binnenbrengen. Zodra je overgaat naar U14 dan moet je weer dit ARC doktersattest laten invullen. Daarna moet je dit om de 2 jaar herhalen. Mannen vanaf 35 jaar en vrouwen vanaf 45 jaar dienen jaarlijks het attest binnen te brengen. Leden die enkel touch rugby spelen kunnen aansluiten zonder een attest.

Heb je een sport ongeval hebben gehad en wil je dit aangeven aan de verzekering druk dan dit formulier af, vul je eigen gegevens in, laat het formulier invullen door de dokter en bezorg het aan Rugby Vlaanderen (info@rugby.vlaanderen) en de club (info@antwerprc.be).

Wens je te weten wat er allemaal is opgenomen in de verzekeringspolis van Rugby Vlaanderen, dan kan je op hun website meer informatie terugvinden (https://rugby.vlaanderen/een-ongeval-wat-nu/)