Ook bij Antwerp Rugbyclub streven we naar zo weinig mogelijk papieren rompslomp en maken we het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom werken we vanaf seizoen 2019-2020 (in samenwerking met Rugby Vlaanderen) met de twizzit-site en app. Antwerp Rugbyclub zal dit in de toekomst steeds verder gaan uitbouwen als hét communicatieplatform voor alles wat met de club te maken heeft.

But first things first! Hoe breng je vanaf nu de jaarlijkse inschrijving in orde?

VOOR BESTAANDE LEDEN

Was je in het verleden reeds lid van onze club? Super, dan zal je merken dat twizzit je heel wat schrijfwerk gaat besparen en je toe laat alles makkelijker op te volgen.

Inloggen op twizzit

1)      Surf naar https://app.twizzit.com of download de twizzit app (beschikbaar op Android en Apple)

2)      Log-in met username en password als je deze kent

3)      Als je nog geen login-gegevens hebt (of deze niet meer weet) klik op ‘forgot username or password’. Bij club kies je Antwerp RC. Vul minstens je naam, voornaam en geboortedatum in. Er zal dan een e-mail verzonden worden naar het adres dat in onze database aan u(w kind) gekoppeld staat (check zeker ook de spam folder)! Met de gegevens die daar in staan kan je inloggen. Krijg je geen e-mail of weet je niet zeker op welk adres te kijken? Contacteer je teammanager, hij/zij zal je verder helpen.

4)      Linksbovenaan zie je na inloggen je naam staan, naast het logo van Antwerp RC.

Persoonlijke gegevens

Het is erg belangrijk dat wij beschikken over uw juiste gegevens (verzekering, contact in geval van noord, algemene communicatie,...). Check deze dus best even via Mijn Twizzit – Persoonlijke Gegevens en pas – indien nodig – uw contactgegevens aan.

Inschrijving

Klik onder mijn twizzit op inschrijvingen. Vul het inschrijfformulier in voor het seizoen (vergeet indien nodig zeker het medisch attest niet).  Op het volgende scherm kan u de juiste categorie kiezen en meteen zien hoeveel het lidgeld bedraagt. Indien u recht heeft op korting, duidt het kortinsgtarief aan en kruis eronder aan voor welke reden.

VOOR NIEUWE LEDEN

Vul het formulier in op https://app.twizzit.com/v2/public/form/940a80c61da3003c7405483d42bed60a