Kalender seizoen 2017-2018

De Belgische Rugby bond heeft na wat organisatorische strubbelingen de wedstrijdkalender voor seizoen 2017-2018 bekend gemaakt.

Alle wedstrijddagen zijn reeds bekend en staan mee op de kalender op deze website.

Voor Senioren en de damesploeg zijn de tegenstanders en de locaties voor heel het seizoen bekend uitgezonderd de beker wedstrijden. We hopen op een snelle bekendmaking van de eerste ronde van de bekercompetitie.

Voor U18, U16 en U14 zijn de tegenstanders en locaties bekend tot en met 18 november 2017. Deze eerste wedstrijden gelden als kwalificatiewedstrijden waarna er een nieuwe indeling zal opgemaakt worden. De wedstrijddagen tot het einde van het seizoen zijn al wel mee opgenomen op onze kalender.

Voor de rugbyschool (U12, U10, U8 en U6) is er voorlopig enkel de data beschikbaar van de regionale (Vlaamse) en nationale tornooien. Binnenkort is er een overleg met de Belgische clubs om de juiste locatie en deelnemers per tornooi te bepalen. Hou al zeker de tornooidagen vrij, van zodra we meer informatie hebben passen we dit aan in de kalender

 

let op: De kalender is natuurlijk onderhevig aan veranderingen gedurende het seizoen.. Kom regelmatig terug kijken om op de hoogte te blijven van de juiste data en evenementen.

Details

Geplaatst 6 jaar geleden door Bart De Meyer

Tags: Algemeen Rugby school Senioren (algemeen) Dames

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwbrief
* Duid verplichte velden aan
Email Format