[U8] Nationaal tornooi te Kituro - 20/01/2018

Het 1ste tornooi van 2018 ging door in Schaarbeek. Rugbyclub Kituro ontving ons met open armen.

Het verliep allemaal heel vlot. We waren met 11 spelers en ze hadden er zin in J  Ze trotseren de regen en de kou. De 1ste wedstrijd vlogen ze er meteen in. Algauw werd het 8-1 voor ons. De spirit zat er goed in. Ze vochten voor elke bal, ze speelden samen en zagen de gaten om een try te scoren. Het was een mooi samenspel. Hun tegenstanders waren: Anderlecht – Kituro 3 en 4 – Pajot 2 en Citizens 2. Resultaat: de 5 wedstrijdjes gewonnen!

Proficiat aan alle U6-U8 spelers, alsook de trouwe supporters J

Details

Geplaatst 6 jaar geleden door Bart De Meyer

Tags: U8 U6

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwbrief
* Duid verplichte velden aan
Email Format